Klizalište

KLIZALIŠTE

Najmlađi, oni malo stariji i oni još malo stariji uživat će i ove zime u zimskim radostima na ledu u Šibeniku, na jednom od najljepših i najveselijih klizališta na otvorenom! 

Bez vrhunske zabave, vaših nasmijanih lica, akrobacija uz dobru glazbu i odličnu energiju više ni ne možemo zamisliti Poljanu u vrijeme Adventure! Ukližite zato u čaroban svijet čarobnog vremena u godini jer je Vitićevo more za sve vas zaljubljene u klizanje otvoreno svakog dana od 9 do 23 sata pa sve do nedjelje 7. siječnja.

ŠKOLA KLIZANJA

Novi termin škole klizanja počinje u utorak 2. siječnja i traje do subote 6. siječnja, u terminu od 10 do 11 sati!

POPUNJENO! Prva škola klizanja na šibenskom klizalištu počinje u ponedjeljak 11. prosinca i traje do 15. prosinca, a druga je na rasporedu od 18. do 22. prosinca.

Klizalište je tako u poslijepodnevnom terminu od 15 do 16 sati u navedenim periodima rezervirano za male polaznike i polaznice škole klizanja za koju su prijave upravo otvorene i to na mail info@kucaarsen.hr

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime te dob djeteta, kao i kontakt podatke roditelja/staratelja. U jednoj grupi može klizati najviše 20 polaznika, starijih od četiri godine.

Škola klizanja košta 35 eura, a plaćanje je obavezno dva dana prije početka škole na blagajni klizališta na Poljani.