Događanja

PUŠTANJE LAMPIONA

01.01.2024

- 19:00h

Poljana

Puštanje lampiona s Poljane, i ovaj put s humanitarnim predznakom, tradicionalno je na rasporedu prvog dana nove godine.

Lampioni dobrih želja vinut će se s Poljane u ponedjeljak u 19 sati, a sav prihod od prodaje namijenjen je Udruzi ‘Izvor ljubavi’ za pomoć djeci s teškoćama u učenju Šibensko-kninske županije.

„Ova je godina za nas bila financijski izrazito teška i bili smo pred donošenjem odluke o prestanku rada, a onda smo dobili najljepši poklon! Puštanje lampiona doslovno nam znači nastavak rada i pružanja pomoći djeci kojima je ona potrebna“, poručuju iz Udruge Izvor ljubavi.
 
Lampioni se po cijeni od 7 eura mogu kupiti od danas na kućici Kod Mede na Poljani, na blagajni klizališta te na Zero Waste kućici u prolazu u Parku. Kućica Kod Mede i klizalište su otvoreni svakim danom do 23 sata, dok Zero Waste kućica u petak radi od 17 do 1 sat, u subotu od 10 sati ujutro do 1 sat u noći te u nedjelju od 10 do 15 sati.
 
Nakon što lampioni ukrase nebo nad Šibenikom, koncert šibenskog hip hop benda Hram u Parku označit će zatvaranje još jedne Adventure koja je s više od 30 koncerata i drugih događanja u prosincu rasplesala cijeli grad.