Doček Nove 2023.

Mi za Bolji doček ne znamo!

Glavno ime šibenskoga dočeka svjetska je glazbena ikona – Róisín Murphy!

Šibenik će u Novu 2023. godinu ući na čak nekoliko pozornica unutar stare gradske jezgre, s već provjerenim, festivalskim konceptom Dočeka. Nakon nezaboravnih Stereo MC’s, glavnu novogodišnju binu, na jednom od najljepših mediteranskih trgova – trgu Katedrale sv. Jakova, preuzet će svjetska glazbena ikona, Róisín Murphy, koja se u Šibenik vraća nakon fantastičnog koncerta na Tvrđavi sv. Mihovila 2018. godine.

Ova art-pop heroina u Novu 2023. uvest će Šibenik u solo izvedbi i s posebnim vizualno osmišljenim nastupom. Inovativna i jedinstvena Roisin iznova će se otkriti hrvatskoj publici s premijerom svog vizualnog performansa, a intimni će, pitoreskni trg zaštićene UNESCO-ve baštine učiniti najpoželjnijim klupskim izlaskom godine.  Glazbena prijestolnica Dalmacije još jednom potvrđuje svoj status 🙂 A gdje ste vi za Novu?

SILVESTARSKO SLAVLJE U ŠIBENIKU ZAPOČINJE U 12h u LEGENDARNOM PARKIĆU UZ SVIRKU ŠIBENSKOG BAGATIN BANDA, A U VEČERNJIM SATIMA ČEKA VAS PROGRAM NA DVIJE POZORNICE! DOBRODOŠLI U ŠIBENIK!

PARKIĆ

TRG ISPRED KATEDRALE Sv. JAKOVA

AFTER U TUNELU

Novogodišnji after u Tunelu starta u prvim satima 2023. godine, odmah nakon koncerta Róisín Murphy na trgu ispred šibenske katedrale. Zabava do jutra nastavit će se uz fantastičnu muziku talijanskog dua Modular Project čijem moćnom ritmu će se u vožnji luckastim New Wawe sintevima s Italo Disco zvukovima tijekom cijele noći pridruživati residenti Tunela PaleolitiK i NeedleDrop, odnosno mladi +KvamperfeK+ kojem će to biti prvi nastup u tom prostoru.  Milanski DJ duo Alberta Iovinea i Alessandra Fumagallija nadaleko je poznat ljubiteljima elektroničke glazbe s naglašeno organskim, plesnim i ritmičnim zvukom kakav promovira njihova diskografska kuća ‘Nothing is real’.  Ulaznice: ENTRIO > OVDJE
 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama!

#Adventurašibenik

#NaoružanSamoSnješkom