ADVENTURICA 2022

I OVE GODINE ZA NAŠE NAJMLAĐE ADVENTURISTE PRIPREMILI SMO HRPU RADIONICA, SADRŽAJA i VESELIH TRENUTAKA. KALENDAR DOGAĐANJA EJ SPREMAN 🙂 ADVENTURICA 2022 SE ODRŽAVA NA NOVOJ LOKACIJI, U KUPOLI NA TRGU ISPRED OSNOVNE ŠKOLE FAUSTA VRANČIĆA.

RADNO VRIJEME ADVENTURICE:  RADNIM DANOM POPODNE 17-21h, a vikendom ujutro 10-14h i popodne od 17-21h.

SAZNAJ MALO VIŠE O ADVENTURICINIM RADIONICAMA I DOGAĐANJIMA

4.12. NEDJELJA od 11 do 13h:  IZRADA 3 D ČESTITKI – radionica by ARKKI   // Radionica za djecu od 6 godina pa nadalje. Broj djece na radionici ograničen. Potrebna je prijava! LINK ZA PRIJAVU PRONAĐITE OVDJE!

5.12. PONEDJELJAK od 18 do 19h:  Tinkerlabs – ČUDESNI LABORATORIJ KEMIJSKIH REAKCIJA //     Poookusi! Pokusi su izvrstan alat kako djecu učiti o svijetu koji nas okružuje. Ova nezaboravna radionica oduševit će djecu svih uzrasta jer je zabava zagarantirana uz Tinker laboratorij za kemičare – očekuju vas kemijske reakcije i eksperimenti uz eppruvete, kute i kemikalije. LINK ZA PRIJAVU PRONAĐITE OVDJE!

NEDJELJA 11. i 18.12. u 11.30H: OUTDOOR ADVENTURICA //     Izvucite svoju toplu sportsku odjeću, obujte tenisice i pridružite nam se na prvoj Outdoor Adventurici koja će se održati čak dvije nedjelje zaredom, 11. & 18.12., s početkom u 11.30 sati, u parku. Za svu djecu u dobi od 5 do 10 godina pripremili smo zanimljiv sportsko-zabavno-edukativni program koji se sastoji od zagrijavanja i razgibavanja, orijentacijskog kretanja sa sportskim zadacima, outdoor poligona – sportskog natjecanja uz igru i zabavu te Snješka dobrih želja. Prijave na Outdoor Adventuricu su obavezne, LINK ZA PRIJAVU PRONAĐITE OVDJE!  UPDATE: PRIJAVE ZA 18.12. su zatvorene!

ADVENTSKA ČAROLIJA 17., 18. i 19.12. //      Radionica koju drži svestrana Jagoda Sablić. Književnica, lutkarica, ilustratorica i pripovjedačica koja je napisala dvanaest knjiga za djecu, izradila preko 250 lutaka, ilustrirala svoje i tuđe knjige, imala je i sedam samostalnih izložbi lutaka. S jdecom će 3 dana držati radionice gdje će s djecom izrađivati ukrase za jelku  od recikliranog materijala (papira, tkanine, vune, vrpci, dugmeta): ovčice, snjegoviće, kućice, jelene, vile i vilenjake, kao i prigodne čestitke. Sudjelovanje na radionicama moguće je uz prethodnu prijavu.

SUBOTA 17.12. – ZA PRIJAVU KLIKNITE OVDJE

NEDJELJA 18.12. – ZA PRIJAVU KLIKNITE OVDJE

PONEDJELJAK 19.12. – ZA PRIJAVU KLIKNITE OVDJE

RUK.SAK RADIONICA 27.12. //      Radionicu šivanja i dizajnizanja personaliziranog ruksaka vodi vlasnica malog simpatičnog šibenskog brenda Ruk.sak, Tijana Mihailović. Radionica je namijenjena djeci starijoj od 6 godina, a prijaviti se možete OVDJE

 

Pratite nas i na društvenim mrežama!

#Adventurašibenik

#NaoružanSamoSnješkom